Τα νέα μου

Η Ελλάδα κατέθεσε αίτημα προς την Frontex και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την άμεση επιστροφή 519 αλλοδαπών στις χώρες προέλευσής τους, οι οποίοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας.   

"Είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί να ασκεί κριτική στο μεταναστευτικό και ιδίως στο μεταναστευτικό στα νησιά, μετά την καταστροφική πολιτική της περιόδου 2015-2019. Την περίοδο, δηλαδή, κατά την οποία ξέφυγε η μεταναστευτική κρίση και δημιουργήθηκαν τα Hotspot.

 

Συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής και την δημοσιογράφο Τάνια Μποζανίνου, παραχώρησε  ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Η συνέντευξη του κ. Μιχαηλίδη στον Πολίτη, είναι μία αποτυχημένη προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας και παραπλάνησης των Χιωτών. 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μιχαηλίδης δεν ρώτησαν και δεν σεβάστηκαν τους Χιώτες όταν εφάρμοσαν την πολιτική ανοικτή συνόρων καταδικάζοντας τη Χίο σε ανεξέλεγκτη κρίση.  

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης επισκέφτηκε σήμερα τη Σάμο  και το εργοτάξιο του νέου κλειστού/ελεγχόμενου κέντρο Σάμου στη θέση Ζερβού για να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών. Τον Υπουργό συνόδευσε και ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης.  

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση