Τα νέα μου

Συναντήσεις Ν. Μηταράκη με τη βοηθό Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και στη World Bank

Συναντήσεις Ν. Μηταράκη με τη βοηθό Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και στη World Bank

Συνεχίζεται το ταξίδι του κ. Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χθες (28.9.2017), τρίτη ημέρα της επίσκεψης, ο βουλευτής παρέθεσε πρόγευμα στα μέλη της Χιακής Κοινότητας της Ουάσιγκτον και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα της Ελλάδας και της Χίου, αλλά και τη δραστηριότητα που αναπτύσσουν τα μέλη της ομογένειας.

Το απόγευμα (16:30), ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκε την έδρα της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank) στην Ουάσιγκτον, όπου συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο, αρμόδιο για θέματα Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας, κ. Cyril Muller, και συζητήσανε θέματα ανάπτυξης και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα.

Σήμερα, (29.9.2017) έγινε δεκτός από τη βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Nancy I. Jackson, με την οποία συζήτησαν εκτενώς τα ζητήματα του προσφυγικού και μετανάστευσης.

Το απόγευμα θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα παραστεί στο ετήσιο επίσημο δείπνο του Hellenic Initiative, μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Ελλήνων Ομογενών και φίλων της Ελλάδας

 

Με τον Αντιπρόεδρο της World Bank κ. Cyril Muller

 

Με τη Nancy I. Jackson, Βοηθό Υφυπουργό Εξωτερικών ΗΠΑ για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση